divendres, 28 de març del 2014

Projecte la prehistòria


La prehistòria és un món que els fascina. Són moltes les pel·lícules que els han portat a imaginar aquesta època que ells veuen com una història de conte. Al llarg de les sessions han sorgit milers de dubtes i curiositats a resoldre i se n'han sortit molt bé. Tot va començar just per l' inici de tot plegat i així vam poder situar-nos en el temps.



Quan ja vam ubicar-nos, i vam donar resposta al desordre històric entre quan hi havia dinosaures i quan van aparèixer els nostres per ells estranys antecessors, vam establir una línia del temps. I d'allà ens endinsarem en el coneixement d'aspectes que no coneixíem: l'època de pedra, l'època dels metalls, noms impronunciables d’homínids...




Hi ha hagut molts moments de diversió, de fet, la millor manera d'aprendre! Hem fet sessions de vídeos i pel·lícules i també hem tingut moments per l'art mentre apreníem com s'ho feien per sobreviure quan depenien totalment de la natura i no disposaven de tot el que tenim avui en dia.


I amb un transport que els prehistòrics haguessin temut més que a un ramat d'animals ferotges, ens desplacem al Museu del mamut on demostrarem quantes coses hem après dels animals d'aquell temps i de la manera de sobreviure que tenien tots plegats.


Després de tanta atenció és el moment de posar en pràctica el que hem après a través del joc.




Se n'haguessin sortit molt bé aquesta colla enmig dels animals ferotges...



 I en són de macos eh!




I com tot nen quan passa una bona estona tancat, necessita l'aire lliure... I no sabem què ha passat però...Mireu quin animal ens hem trobat!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada