diumenge, 1 de novembre del 2015

Visita a una cuina professional

Fa unes setmanes vam tenir l'oportunitat de visitar una cuina professional. Ni més ni menys que la cuina del Palau de Congressos de Barcelona! Gràcies a l'Eduardo, el pare del Vitaly, que ens va acompanyar al llarg de tota la visita, vam poder comprovar de primera mà com és de gran una cuina amb capacitat per servir a tantes i tantes persones.



El xef ens va fer la ruta guiada per tot un seguit de cambres, les neveres gegants ens van agradar moltíssim!




Vam trobar la pastissera preparant una crema de menta. Quina bona olor!! A més, ens van preparar, especialment per nosaltres, unes piruletes de xocolata... Com ens mimen!



Més tard vam poder cuinar nosaltres mateixos. Ben preparats, amb els davantals, els barrets i els guants, vam preparar uns crepes de tomàquet i ruca amb formatge que estaven per llepar-se els dits. També ens van obsequiar amb més canapès, minihamburgueses, xips de vegetals, i moltes més coses que ens van semblar boníssimes.






Un cop acabada la visita, ens vam divertir al Parc de Cervantes, jugant amb la tirolina, amb els fruits de tardor que vam trobar, i acabant una jornada rodona.








Moltes gràcies, Eduardo, per regalar-nos un dia tan esplèndid. En paraules entusiastes de la Luna: "El millor dia de la meva vida!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada